Nieuws over autoverkoop

Tweedehands auto’s veel uit Nederland geëxporteerd

Occasions uit Nederland zijn net als onze tulpen, kaasmarkt en fruitmarkt worden na bloemen, kaas een exportproduct voor Nederland. Tweede hands auto’s met nog jonge bouwjaren hebben nog een BPM deel op de 2ehandsauto zitten en dat vinden autohandelaren uit het buitenland gunstig.

Bel ons nu: 06 42962333

De organisatie Bovag heeft ons bevestigt dat er momenteel de belangstelling van tweedehands export auto’s enorm is toegenomen.

 

Uitvoer van gebruikte auto’s

Verkoop ex-leaseauto’s

In het jaar tweeduizendtien hebben de bedrijven in Nederland zeker 195000 gebruikte autos uitgevoerd. Dat is zeker zeven % meer dan het jaar daarvoor. Andere Europese landen zijn gek op tweedehandsauto’s uit Nederland. De auto’s uit ons land hebben een lage kilometer stand en worden in ons land zonder heuvels en bergen minder belast dan de andere landen in Europa. De occasions uit Nederland worden ook beter onderhouden dan in andere landen. De meeste auto’s gaan naar Frankrijk en Polen en Duitsland en diverse Oost Europese landen.

Bel ons voor meer info: 06 – 4296 2333

Tweedehandsautos met nog een aanwezige hoog rest BPM-bedrag hebben de meeste aandacht voor de handelaren uit bovenvermelde landen. Het gaat alleen om auto´s die na 2006 zijn gebouwd en op de markt zijn gekomen. De auto´s in eigendom van autoleasmaatschappijen zijn het meest in trek bij de buitenlandse bedrijven die belangstelling hebben voor de tweedehandsauto´s uit Nederland.

Bel ons voor meer info: 06 – 4296 2333