Mijn schadeauto snel verkopen – Direct contant geld

Bij ons is het ook mogelijk om uw 2edehandsauto met een beschadiging aan te bieden. Wij noteren alle nodige informatie van de auto en van de beschadigingen en geven deze informatie vervolgens weer door aan de autoschade-expert. De schade auto expert gaat u reëel opgave van de restwaarde van de beschadigde auto meedelen.Bel ons nu: 06 42962333

Wij willen het volgende van u weten:

  • Het merk van de tweedehands auto?
  • Het kenteken van de tweedehands auto?
  • De kilometerstand van de tweedehands auto?
  • Omschrijving van de schade?

Het opkopen van de aan ons aangeboden schade autos zal op de door u gewenste locatie plaats vinden. Een medewerker gaat met u een afspraak maken op een dag en tijdstip wanneer het u het beste uitkomt. De betreffende schadeauto deskundige za u toelichten hoe hij het schadebedrag heeft vastgesteld en hoe hij de restwaarde van uw schade auto heeft berekent.

Bel nu 06 4296 2333 – direct een medewerker aan de lijn.

Overtuig u zelf van het gemak en de eenvoud van tweedehandsautoverkopen.com. Wij handelen de verkoop en afvoer van uw schadeauto snel en vakkundig voor u af. Wij werken landelijk, schroom dus niet en neem contact met ons op.

Uw schadeauto snel verkocht

Daarom tweedehandsautoverkopen.com

Wij zijn een landelijk georiënteerd bedrijf en kopen alle schade autos op in geheel het land. Wij hebben door onze jaren lange ervaring in deze branche het grootse en en meest deskundige netwerk kunnen realiseren met betrekking tot het inkopen van schadeauto’s en het opkopen van schade auto’s.

Bel ons nu: 06 – 4296 2333

√ Binnen 1 uur een bod op uw auto
√ Snelle en nette afhandeling
√ Direct contant geld
√ Direct RDW vrijwaarding