Mijn sloopauto snel verkopen – Direct contant geld

Het is ook mogelijk om via deze site uw sloop auto te verkopen.

De werkwijze is hetzelfde als van uw tweedehandsautoverkopen.

U neemt telefonisch contact met ons op en wij noteren het adres waar de sloopauto staat, uw telefoonnummer , het merk van de sloop auto en het kenteken. Deze gegevens geven wij door aan de chauffeur en hij gaat met u bellen om een afspraak te maken op uw kapotte auto op halen op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Van de chauffeur ontvangt u het originele vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag voor uw beschadigde auto.

Bel ons nu: 06 42962333

Een sloopauto is een oude auto en/of een beschadigde auto, waarvan het belang het oud ijzer is. De heeft is dan tien tot twintig jaar oud en is door het merk en type niet te verkopen via de reguliere automarkt.

Bel nu 06 4296 2333 – direct een medewerker aan de lijn.

Overtuig u zelf van het gemak en de eenvoud van tweedehandsautoverkopen.com.
Wij handelen de verkoop en afvoer van uw schadeauto snel en vakkundig voor u af.

Wij werken landelijk, schroom dus niet en neem contact met ons op.

Hoeveel levert mijn sloopauto op?

Daarom tweedehandsautoverkopen.com

De vergoeding voor sloopautos is onder andere afhankelijk van de ijzerprijs op het moment van aanbieden en het gewicht van de sloopauto’s. Ook kan de regio waar de auto staat van invloed zijn op de restwaarde van uw sloopauto. Door bepaalde marktwerking in bijvoorbeeld Oost en West Brabant zijn de vergoedingen hoger dan bijvoorbeeld in Groningen en Friesland.

Neem telefonisch contact met ons op en wij zullen u verder informeren en helpen met het organiseren van het ophalen van uw sloopauto.

Bel ons nu: 06 – 4296 2333

√ Binnen 1 uur een bod op uw auto
√ Snelle en nette afhandeling
√ Direct contant geld
√ Direct RDW vrijwaarding

Bel ons nu: 06 – 4296 2333